Gezond woonklimaat

Welzijn in huis

Dankzij de gebruikte materialen en het woningontwerp van Ecohuis voel je goed in je vel. Het hele huis draagt bij aan jouw fysieke en mentale welzijn.

Header image alt

Een gezond leefklimaat is onschatbaar

In dit land brengen veel mensen aanzienlijke tijd binnenshuis door. Daarom is comfort, maar ook de luchtkwaliteit en vochtbeheersing uiterst belangrijk.

Temperatuur- & vochtregulatie - Asset

Temperatuur- & vochtregulatie

Een Ecohuis is meestal voorzien van verschillende installaties voor energie-efficiëntie. Een stabiele binnentemperatuur draagt niet alleen bij tot minder energieverbruik, maar ook tot het algemene comfort. Dankzij het houtskelet, het efficiënt bouwproces en de speciale wandopbouw reduceren we vochtproblemen tot het minimum. Hierdoor zijn schimmels en mijten, die gezondheidsproblemen veroorzaken, uit den boze.

Meer over onze constructie
Luchtkwaliteit & akoestiek - Asset

Luchtkwaliteit & akoestiek

Slechte luchtkwaliteit leidt tot gezondheidsproblemen zoals astma en allergie. Daarom zorgen we in iedere woning voor voldoende luchtfiltratie om verontreinigde stoffen te minimaliseren. Daarnaast zorgt houtskelet voor een natuurlijke geluidsisolatie, waardoor je hartslag verlaagt en je makkelijk tot rust komt in je eigen huis.

Energie-efficiënt bouwen?

Andere woonnoden

Levenslang wonen

Toekomstgericht bouwen is voor ons vanzelfsprekend. Wij creëren een huis dat met je meegroeit en aanpasbaar is aan iedere levensfase.

Alles over levenslang wonen
Duurzaam bouwen

Door gebruik te maken van hernieuwbare energiebronnen en slim te bouwen, beperken we onze ecologische voetafdruk. Bovendien heeft ons efficiënt en duurzaam bouwproces ook invloed op de kosten van jouw bouwproject.

Ecologisch en energie-efficiënt bouwen

Maak je bouwplannen concreet

Wij geven jouw ideeën graag meer vorm. Heb je nog vragen hoe wij jouw droomwoning realiseren? Onze adviseurs staan voor je klaar. Kom langs voor een gesprek of spreek ons tijdens een kort videogesprek.