Wij zijn gesloten tijdens het bouwverlof van 14/07 tem 02/08. We blijven telefonisch bereikbaar via 014/47 03 03. Het verkoopteam blijft beschikbaar op afspraak.

Levenslang wonen

Een thuis voor vandaag & morgen

Vooruitdenken, een slimme indeling en multi-inzetbare ruimtes. Wij houden rekening met jouw veranderende behoeften en creëren een duurzame woning die comfortabel en veilig is voor alle leeftijden, levensfases en gezinssamenstellingen.

Header image alt

Hoe bouw je toekomstgericht?

Levenslang wonen
Levenslang wonen
Levenslang wonen
Levenslang wonen
Levenslang wonen

Huizen ontworpen met aanpasbare kamers die hun functie kunnen veranderen naarmate de behoeften van de bewoners veranderen. Bijvoorbeeld, een studiekamer die kan worden omgevormd tot een slaapkamer als er een kind komt of als een oudere inwoner zorg nodig heeft.

Kenmerken zoals brede deuropeningen, geen drempels, en ruime gangen voor rolstoeltoegankelijkheid. Ook het installeren van steunbeugels in badkamers en slipvaste vloeren zijn belangrijk. Als je nu al rekening houdt met nutsvoorzieningen, is het perfect mogelijk om later een badkamer bij te bouwen op de begane grond.

Ecohuis ontwikkelde zijn eigen specifieke houtskeletbouw met open wandopbouw. De isolerende werking van een woning is pas optimaal wanneer je hele woningconstructie luchtdicht is. Om te vermijden dat er toch nog kieren en spleten opduiken waarlangs de warmte ontsnapt uit je woning, plaatst Ecohuis een dampopen houtwolvezelplaat tegen de isolatiewand. Jouw garantie op een luchtdichte, energiezuinige en duurzame woning.

Het gebruik van duurzame, onderhoudsarme materialen vermindert de noodzaak voor regelmatig onderhoud, wat vooral voordelig is voor oudere bewoners. Bovendien investeer je eenmalig in een hoogwaardig afgewerkt interieur dat jarenlang meegaat.

Het gebruik van slimme technologieën voor klimaatregeling, verlichting, beveiliging en entertainment die aangepast kunnen worden aan de wensen en behoeften van de bewoners in verschillende levensfasen. In ieder Ecohuis voorzien wij een Loxone Smart Home Technology standaardpakket dat je kan uitbreiden naar eigen wensen

Hoe ziet jouw droomwoning eruit? Laat je inspireren.

Alternatieve woonvormen, iets voor jou?

Kangoeroewoning

Breng alle generaties van je familie onder één dak, terwijl je de onafhankelijkheid behoudt. Dit type woning bestaat vaak uit twee afzonderlijke wooneenheden die met elkaar verbonden zijn. Het is vaak een oplossing voor gezinnen die zorg willen dragen voor oudere familieleden of die dicht bij elkaar willen wonen. Je deelt bijvoorbeeld de tuin en de woonkamer en je hebt privacy in je eigen keuken, badkamer en slaapkamer. Kangoeroewoningen zijn een modern antwoord op de sociale uitdagingen van vandaag zoals vergrijzing, betaalbare huisvesting en duurzamer leven.

  • Een woonoplossing voor verschillende generaties 

  • Financieel voordelig 

  • Sociale interactie 

  • Gemakkelijk en veilig 

  • Efficiënt gebruik van ruimtes 

Co-housing

Ben je alleen en wil je samenwonen met anderen? Of heb je een gezin en zie je het zitten om met andere gezinnen in één groot huis te wonen? Co-housing is een woonconcept waarbij je een eigen stek hebt binnen een woongemeenschap met gedeelde ruimtes en faciliteiten. Deze woonvorm stimuleert sociale interactie en verbondenheid. Je deelt de kosten en onderhoudt samen de gemeenschappelijke ruimtes. Het is een unieke combinatie van privacy en leven in een gemeenschap en een oplossing voor zowel jongeren, alleenstaanden, jonge gezinnen en ouderen

  • Economisch wonen

  • Bestrijding tegen de eenzaamheid 

  • Duurzame levensstijl

  • Verbondenheid 

  • Gemeenschapszin

Wij kregen een duurzame houtskeletwoning die beantwoordt aan al onze eisen en ons tot op hoge leeftijd het nodige woon-en leefcomfort garandeert.

Meer over wonen in een Ecohuis

Gezond woonklimaat

Wij bouwen huizen die bijdragen aan de fysieke en mentale gezondheid. Daarbij letten we op aspecten zoals luchtkwaliteit, temperatuurregulatie, vochtbeheersing en natuurlijke lichtinval.

Alles over gezond wonen
Duurzaam bouwen

Door gebruik te maken van hernieuwbare energiebronnen en slim te bouwen, beperken we onze ecologische voetafdruk. Bovendien heeft ons efficiënt en duurzaam bouwproces ook invloed op de kosten van jouw bouwproject.

Meer over ecologisch en energiezuinig bouwen

Klaar om te dromen?

Wij geven jouw ideeën graag meer vorm. Heb je nog vragen hoe wij jouw droomwoning realiseren? Onze adviseurs staan voor je klaar. Kom langs voor een gesprek of spreek ons tijdens een kort videogesprek.