Onze realisaties

Ontdek de veelzijdigheid van houtskeletbouw in ons uitgebreide aanbod van op maat gemaakte woningen. Laat je inspireren door onze diverse droomhuizen en vind de perfecte match voor jouw unieke wensen.

Bekijk alle realisaties
Picture Ecohuis-woning-op-maat-open-bebouwing-landelijk Thumb
360° tour

Loop virtueel rond in één van onze woningen

Start de tour

Houtskeletbouw in volle glorie

Onderschat de troeven van hout niet, want je zou versteld staan van de mogelijkheden. Het is immers de meest flexibele bouwoplossing waarbij efficiëntie, duurzaamheid en comfort elkaar tegemoetkomen. Of het nu gaat om een klassieke of moderne woning, met houtskelet kan je alle richtingen uit.

Bouwmethode van de toekomst

Bouwvoorschriften worden alsmaar strenger en de klimaatverandering neemt toe. Daarom zijn duurzame, energie-efficiënte bouwpraktijken noodzakelijk. Zie jij ook het nut in van bouwen met hernieuwbare bronnen? Wij ook. Bovendien biedt houtskeletbouw uitstekende isolerende eigenschappen waardoor een Ecohuis een lagere CO2-uitstoot heeft én lagere energiekosten met zich meebrengt. Een win-win voor jou en het milieu.

Energie-efficiënt bouwen: ontdek jouw opties

Hout? Da's ijzersterk en vederlicht - Asset

Hout? Da's ijzersterk en vederlicht

Robuust en flexibel. Deze kenmerken maken van houtskelet een ideale bouwmethode voor uiteenlopende ontwerpen en persoonlijke aanpassingen. Daarenboven bieden de houten frames ook uitstekende thermische isolatie. Met onze unieke dampopen wandopbouw en gelamineerd fineerhout (LVL) maken we dubbel en dik gebruik van de voordelen van hout.

Alles over onze constructie
Snel & slim gebouwd - Asset

Snel & slim gebouwd

In ons atelier bereiden wij ieder Ecohuis voor. Door de prefabricatie van onderdelen zoals wandpanelen en dakelementen verhogen we de efficiëntie van het bouwproces. Omdat we minder afhankelijk zijn van weersomstandigheden, hebben we nauwelijks last van vertragingen. Integendeel, je bespaart tijd en geld omdat licht hout makkelijker is voor transport en montage. Daarnaast verhoogt de combinatie van expertise en het professionele bouwproces de nauwkeurigheid en de kwaliteit van het eindresultaat.

Alles over ons bouwproces

Onze belofte aan jou

Vaste prijs

Na intensief overleg met jouw of onze architect bereiden we je ontwerp voor op een gedetailleerde offerte. Na grondige besprekingen bieden we een vaste prijs aan. Zo heb je vanaf het begin duidelijkheid over de kosten van jouw nieuwbouwwoning.

Volledige ontzorging

Het is onze missie om je te begeleiden bij de realisatie van jouw woondroom. Zelfs voordat je een bouwgrond of specifieke plannen hebt, staan we voor je klaar. Met onze bewezen aanpak en uitgebreide ervaring garanderen we een traject zonder onverwachte wendingen.

Persoonlijk contact

Een projectleider neemt jouw gehele bouwproject onder zijn of haar hoede en bewaakt ieder detail. Alle communicatie verloopt helder en transparant via deze centrale contactpersoon waarbij je direct terechtkunt met eventuele vragen of bezorgdheden.

Deel jouw woondroom met ons 

Wij geven jouw ideeën graag meer vorm. Heb je nog vragen hoe wij jouw droomwoning realiseren? Onze adviseurs staan voor je klaar. Kom langs voor een gesprek of spreek ons tijdens een kort videogesprek.