Wij zijn gesloten tijdens het bouwverlof van 14/07 tem 02/08. We blijven telefonisch bereikbaar via 014/47 03 03. Het verkoopteam blijft beschikbaar op afspraak.

Uitbreiden? Da's duurzaam investeren in je toekomst

Wil jij jouw woning een grondige make-over geven? Van advies tot oplevering van een totaalconcept. Dankzij onze jarenlange ervaring transformeren wij jouw huis vakkundig en met oog voor detail.

Onze toepassingen

 Thumb
Optopping

Bouwen in de lucht is de meest rendabele optie voor een woonuitbreiding. Je hoeft immers geen nieuwe fundering te storten en je benut de grond efficiënt zonder extra voetafdruk.

Lees meer
 Thumb
Box-in-box

Modern renoveren en tegelijkertijd de charme van je oude hoeve of geklasseerd gebouw bewaren? Met Box-in-box trek je een haast nieuwe woonst op binnen de oorspronkelijke gebouwstructuur.

Lees meer
 Thumb
Aanbouw

Creëer extra woon- en leefruimte aan de achter- of zijkant van je bestaande woning. Combineer deze uitbreiding met een extra verdieping en je woonoppervlak krijgt meteen een fikse upgrade.

Lees meer
 Thumb
Bijgebouw op maat

Extra leefruimte, een thuiskantoor, gastenverblijf? Dankzij onze vakkennis zetten wij een uniek bijgebouw dat naadloos aansluit bij het ontwerp en de stijl van het hoofdgebouw. 

Lees meer

Welke verbouwopties passen bij jouw situatie?

Maak je woning futureproof

Woon je op een toplocatie, maar barst je woning uit haar voegen? Misschien is je gezin gegroeid en heb je meer ruimte nodig, of wil je simpelweg extra comfort en functionaliteit toevoegen aan je huidige woning. Een woonuitbreiding in houtskelet biedt de mogelijkheid om je huidige huis om te vormen tot de perfecte leefomgeving zodat je niet hoeft te verhuizen. Bovendien is het een uitgelezen kans om je huis energie-efficiënter te maken!

  • Ruimtegebrek door gezinsuitbreiding

  • Aangepaste woonruimte zoals een thuiskantoor of hobbykamer

  • Een noodzakelijke renovatie

  • Veranderende behoeften door verminderde mobiliteit

  • Zelfstandige woonruimte voor ouderen of volwassen kinderen

  • Je huidige woning energiezuiniger maken

Houtskeletuitbreidingen voor traditionele woningen

Twijfel je aan de compatibiliteit van houtskelet en jouw traditioneel gebouwde woning? Dan hebben we goed nieuws want er zijn absoluut geen beperkingen. Integendeel. De houtskeletstructuur is volledig zelfdragend en volledig toepasbaar op eender welke constructie


Bovendien verbetert houtskelet de isolatie en energie-efficiëntie van je bestaande woning. Dit is niet alleen relevant als je wil renoveren , maar tegelijkertijd je huis wil upgraden naar de hedendaagse BEN-normen.

Meer over de voordelen van houtskelet

Klaar om uit te breiden of te renoveren?

Onze experts staan voor je klaar en helpen je graag bij de eerste stap in dit avontuur. Maak je plannen voor een groot renovatieproject of wil je je huis uitbreiden in de hoogte of in de breedte? Wij geven je graag persoonlijk advies of beantwoorden je korte vragen via een online videogesprek.