Wij zijn gesloten tijdens het bouwverlof van 14/07 tem 02/08. We blijven telefonisch bereikbaar via 014/47 03 03. Het verkoopteam blijft beschikbaar op afspraak.

Optopping

De kunst van verticaal uitbreiden

In een veranderende wereld van stedelijke ontwikkeling, waar ruimte een kostbaar goed is, biedt optopping een innovatieve en rendabele oplossing voor het uitbreiden van leef- of werkruimte.

Header image alt

Andere toepassingen voor jouw verbouwing

 Thumb
Box-in-box

Modern renoveren en tegelijkertijd de charme van je oude hoeve of geklasseerd gebouw bewaren? Met Box-in-box trek je een haast nieuwe woonst op binnen de oorspronkelijke gebouwstructuur.

Lees meer
 Thumb
Aanbouw

Creëer extra woon- en leefruimte aan de achter- of zijkant van je bestaande woning. Combineer deze uitbreiding met een extra verdieping en je woonoppervlak krijgt meteen een fikse upgrade.

Lees meer
 Thumb
Bijgebouw op maat

Extra leefruimte, een thuiskantoor, gastenverblijf? Dankzij onze vakkennis zetten wij een uniek bijgebouw dat naadloos aansluit bij het ontwerp en de stijl van het hoofdgebouw. 

Lees meer

Klaar om te renoveren?

Wij geven jouw ideeën graag meer vorm. Heb je nog vragen hoe wij jouw droomwoning realiseren? Onze adviseurs staan voor je klaar. Kom langs voor een gesprek of spreek ons tijdens een kort videogesprek.