Wij zijn gesloten tijdens het bouwverlof van 14/07 tem 02/08. We blijven telefonisch bereikbaar via 014/47 03 03. Het verkoopteam blijft beschikbaar op afspraak.

Bereken de prijs van jouw Brensj
Picture  Thumb

Klantenverhaal

Praktische zorgunit in de tuin

Onze klant zocht en vond een praktische zorgunit om zelfstandig te wonen met de nodige privacy, maar toch in de nabije omgeving van een zorgverlenende.

Bekijk deze realisatie

Waarom Ecohuis?

Met meer dan 20 jaar ervaring bouwen we niet enkel snel en efficiënt, maar ook duurzaam. Bovendien hebben we oog voor het leefklimaat en de veranderende behoeften van vandaag en morgen. 

Toekomstgericht bouwen en wonen 

Bij Ecohuis blinken we uit in het ontwerp en de realisatie van moderne units in houtskelet. Onze experten hebben namelijk een passie voor duurzame en efficiënte woningbouw. Dankzij onze jarenlange ervaring en innovatieve constructies maken wij een kwalitatief bijgebouw dat perfect aansluit bij jouw noden en wensen.

Onze unieke constructie
Vaste prijs

Geen verrassingen achteraf. Vanaf de ondertekening van je contract, ken je de kostprijs van jouw Brensj.

Volledige ontzorging

Wij begeleiden je van concept tot oplevering. Zorgeloos bouwen staat bij ons op één. 

Persoonlijk contact

Duidelijke en transparante communicatie via één contactpersoon. Bij vragen kan je meteen bij hem of haar terecht.

Een combinatie van vakmanschap, onderzoek en optimalisatie

Ambassadeur van Houtskeletbouw - Asset

Ambassadeur van Houtskeletbouw

Kiezen voor houtskeletbouw (HSB), levert je een heleboel voordelen op. Onze bouwmethode voldoet aan de strengste voorschriften op het vlak van energiezuinigheid. Daarnaast garandeert de specifieke wandopbouw van Ecohuis een gezond woonklimaat, het hele jaar door. Bovendien creëren de compacte gipsvezelplaten in iedere Brensj extra ruimte. Ze zijn daarbovenop duurzaam en 100% recycleerbaar. 

De touwtjes in handen - Asset

De touwtjes in handen

Van idee tot oplevering. Iedere fase van het bouwproces houden we zelf in handen. Dankzij het duidelijk stappenplan en geoptimaliseerde bouwplannen loopt de hele procedure op wieltjes. Bovendien beheren en bemannen we het productieproces zelf in ons eigen atelier. Hierdoor hebben we niet alleen controle over het verloop, maar ook over de kwaliteit. Zelfs tijdens het transport, de plaatsing en nazorg nemen we het voortouw. We laten niets aan het toeval over. 

Meer over ons bouwproces

Klaar voor jouw eigen Brensj? 

Stel je eigen mobiele unit samen en creëer op een eenvoudige manier meer persoonlijke leef- of werkruimte. Wil je er meteen invliegen of heb je nog vragen? Onze experten staan voor je klaar.