Laat je inspireren!

Ontdek al onze type woningen en stijlen. Laat je verrassen door ons uitgebreid aanbod.

Wandel rond in jouw virtuele Bhos 

Meteen configureren en beleven

Wil je meteen weten hoe jouw grondplan en stijlkeuzes samenvallen? Aan de hand van onze 3D-configurator kan je alles meteen toepassen in een virtuele simulatie. Wil je meteen aan jouw eigen kookeiland staan of genieten van de materiaalkeuzes in jouw badkamer? Zet onze VR-bril op en ervaar het eindresultaat levensecht.

Jouw woning samenstellen en beleven in 3D?

Eigen haard is goud waard

Bij Ecohuis streven we naar een woonoplossing voor iedereen. Onze modulair gebouwde woningen passen perfect in deze visie. Ze zijn volledig te personaliseren met onze diverse stijlpakketten. Bovendien groeit Bhos mee met de woontrends van vandaag en morgen. Ecologie en technologie gaan bij ons hand in hand.

Betaalbaar wonen - Asset

Betaalbaar wonen

Dankzij slimme inkoop van materialen en onze gestandaardiseerde grondplannen en stijlpakketten, snijden we flink in de bouwkosten. En dat is nog niet alles. Door centraal te werken en veel voor te bereiden in ons atelier, besparen we op de verplaatsingskosten van ons team en de materialen. Wat je krijgt is een topwoning, zonder het stevige prijskaartje.

Snel bouwproces - Asset

Snel bouwproces

Houtskelet is sowieso een vlotte bouwmethode. Maar dankzij onze geoptimaliseerde bouwproces, realiseren we jouw woning in een sneltijd. We zijn namelijk vertrouwd met onze grondplannen, hierdoor werkt ons team uiterst efficiënt. Voor we op de bouwplaats arriveren, zijn alle modules afgewerkt in ons atelier. Eenmaal ter plekke voegen we de modules samen en in twee weken tijd werken we jouw modulaire woning af. Voor je het beseft, neem jij intrek in je droomhuis. 

Meer over ons bouwproces

Jouw persoonlijke Bhos samenstellen? 

Onze bouwadviseurs helpen je graag bij de realisatie van jouw modulair gebouwde woning. Kies uit de verschillende standaard oplossingen van Bhos en wij maken je droom waar.