Slim bouwproces, hoogwaardige afwerking

In minder dan 6 weken creëren wij jouw nieuwe thuis. Want de bouwfase van onze modulaire Bhos-woningen vindt voor 90% plaats in ons atelier. Nog voordat we jouw oude woning slopen, zijn de onderdelen van je nieuwe huis al klaar. Het bouwproces schakelt dus vanzelf een versnelling hoger, wanneer we op jouw perceel toekomen. Dat wil zeggen dat we: 

  • Week 1-2: de oude woning volledig afbreken 

  • Week 2: de fundering plaatsen 

  • Week 3: op 1 dag de onderdelen transporteren en monteren

  • Week 3-6: de modules koppelen, de gevel afwerken en alle technieken installeren.

Door ons geoptimaliseerd bouwproces moeten onze klanten geen maanden overbruggen. Ze hebben hooguit een oplossing nodig voor enkele weken. Sommigen gaan een maand op hotel of logeren bij vrienden. 

Rendabel én budgetvriendelijk bouwen

Bovendien heeft een Bhos-woning bouwen nog enkele andere pluspunten. 

Voor de sloop en wederopbouw van je woning krijg je maar liefst 15% korting. Sinds januari 2024 werd deze maatregel onbeperkt verlengd voor alle particuliere bouwheren. Hierdoor valt een volledige nieuwbouwwoning voor veel gezinnen opeens wel binnen de mogelijkheden van het budget. De kostprijs van een totaalrenovatie komt, door de nieuwe BTW-maatregel, bijna overeen met een volledig nieuwe Bhos-woning. Die vergelijking maakt het voor velen de overweging waard. 

Daarnaast bouw je energiezuinig met de meest moderne technieken die volledig beantwoorden aan de hedendaagse en toekomstige normen. Dankzij de combinatie van zonnepanelen, warmtepompen, smarthome systeem en onze unieke wandopbouw hebben alle gestandaardiseerde Bhos-woningen een E-peil van 9 of lager. Onze best presterende woning heeft zelfs een E-peil van -23. Hierdoor behoren we tot de meest energiezuinige houtskeletbouwers in de bouwsector.

Geen onverwachte verrassingen

Tot slot vinden we het belangrijk dat je niet wakker ligt van de werkzaamheden. Daarom spreken we op voorhand één vaste en transparante prijs af voor het totale project. Inclusief opvolging, afwerking, plaatsing, EPB-verslaggever, ventilatieverslaggever, veiligheid coördinatie, naservice en Postinterventiedossier (PID).

Op die manier willen we je vanaf de eerste kennismaking geruststellen en volledig ontzorgen.

Is een Bhos-woning iets voor jou? 

Wil je meer weten over ons geoptimaliseerd bouwproces of de mogelijkheden van een Bhos-woning verder bespreken? Onze experts staan je graag te woord.