In beeld: plaatsing van een modulaire woning

Efficiënt

Geen verspilling van materialen en tijd. We maximaliseren de productiviteit dankzij onze gestandaardiseerde processen. Bovendien is iedereen goed ingewerkt op onze standaard bouwplannen. 

Budgetvriendelijk 

Dankzij ons in-house creatieproces beperken we onze verplaatsingskosten. We produceren minder afval, recycleren meer en kopen onze materialen in bulk aan. En dat merk je ook in je portefeuille.

Snelle bouwtijd 

De voorproductie van modules in een gecontroleerde omgeving, zorgen voor een snelle constructie. Bovendien versnelt de voorbereiding in het atelier ook het assemblageproces en de oplevering.

Configureren zonder poespas

Wil je weten wat er precies komt kijken bij de samenstelling van jouw Bhos? Welke zaken zijn flexibel aanpasbaar? Wat zijn jouw keuzemogelijkheden en welke diverse stijlpakketten zijn er beschikbaar? Wij begeleiden je stap voor stap door jouw ideale configuratie. En meteen daarna kan je reeds de eerste virtuele stappen zetten in jouw Bhos!

Maak een afspraak

De eerste virtuele stappen in jouw Bhos

Klaar om modulair te bouwen?

Onze bouwadviseurs helpen je graag bij de realisatie van jouw modulaire woning. Kies uit de verschillende standaard oplossingen van Bhos en wij maken je droom waar. Ga meteen rond de tafel zitten en maak je idee concreet of vraag vrijblijvend advies in een kort videogesprek.