Woningen modulair gebouwd

Van module tot woning 

Modulair bouwen combineert efficiëntie met een gepersonaliseerd ontwerp op basis van een standaard grondplan. Deze revolutionaire methode is daarom niet alleen snel, maar ook kostenbesparend. Bovendien zijn de mogelijkheden bijna eindeloos.

Header image alt

Grenzeloos combineren, zorgeloos bouwen 

Wat is modulaire woningbouw? 

Het woord zegt het zelf: een modulair gebouwde woning bestaat uit verschillende modules. En zo verloopt ook het bouwproces. We werken de afzonderlijke modules volledig af in ons atelier. Daarna vervoeren we ze stuk voor stuk naar de bouwplaats. Wanneer we hier alle modules aan elkaar bevestigen, krijgt het volledige huis in een mum van tijd vorm.

Flexibel bouwsysteem

Iedere Bhos is gebaseerd op één van onze 15 grondplannen. Deze zijn ontworpen om elke ruimte zo doeltreffend mogelijk te benutten. Dankzij de uiteenlopende stijlpakketten en afwerkingsmogelijkheden, heb je bij ons tot 150.000 combinaties. Zo bouwen we efficiënt en voordelig, maar is elke woning toch uniek.

Efficiënt

Geen verspilling van materialen en tijd. We maximaliseren de productiviteit dankzij onze gestandaardiseerde processen. Bovendien is iedereen goed ingewerkt op onze standaard bouwplannen. 

Budgetvriendelijk 

Dankzij ons in-house creatieproces beperken we onze verplaatsingskosten. We produceren minder afval, recycleren meer en kopen onze materialen in bulk aan. En dat merk je ook in je portefeuille.

Snelle bouwtijd 

De voorproductie van modules in een gecontroleerde omgeving, zorgen voor een snelle constructie. Bovendien versnelt de voorbereiding in het atelier ook het assemblageproces en de oplevering.

Configureer en beleef jouw woning meteen in 3D!

Slimme & kwalitatieve woningbouw

Energiezuinig Thumb
Bespaar op energie, niet op comfort

Houtskeletbouw garandeert je een uiterst energiezuinige nieuwbouw die voldoet aan de strengste energie- en isolatienormen. Met een Bhos woning overklas je ruim alle BEN-normen, en daarvan pluk jij de vruchten. Je geniet het hele jaar van een aangenaam en gezond binnenklimaat en betaalt je niet blauw aan energiekosten.

Duurzaam Thumb
Duurzaam bouwen, slim besparen

Met houtskeletbouw trek je ook voluit de kaart van duurzaamheid. Door de materialen nauwkeurig op elkaar af te stemmen, slagen we erin om kwalitatieve ecologische woningen te bouwen. Daarnaast zijn onze constructies relatief licht, waardoor de fundering minder impact heeft op het milieu.

Innovatief Thumb
De optimale woonbeleving

In elke woning voorzien we een vooruitstrevend techniekenpakket. We installeren in alle Bhos woningen een ventilatiesysteem D en een lucht-water warmtepomp. Ook zonnepanelen zijn inbegrepen in onze prijzen, net zoals comfortabele vloerverwarming in de volledige woning. Bovendien koppelen we alles aan ons Loxone Smart Home systeem voor een vlotte bediening.

Ontdek de eindeloze combinaties

Met een Bhos woning krijg je het beste van twee werelden: een standaardwoning met een unieke touch. Onze 15 geoptimaliseerde grondplannen en diverse keuzemogelijkheden voor keukens, badkamers en vloeren zorgen voor een modulaire bouw die perfect aansluit bij jouw persoonlijke smaak.

Modulair bouwen
Modulair bouwen

Bij Bhos maak je jouw keuze uit 15 doordachte grondplannen. Deze diverse plannen hebben steeds twee zaken gemeen: maximale leefruimte voor het aantal vierkante meters en minimale verspilling tijdens de ruwbouwfase. Goed voor de aarde én jouw budget. Onze grondplannen variëren van woningen met 1 tot 4 slaapkamers, inclusief opties met of zonder extra verdieping.

Jouw smaak is uniek, en dat geldt ook voor onze huizen. Zodra je een grondplan hebt geselecteerd, kies je uit één van onze 5 gevelontwerpen. Hierdoor krijgt jouw huis de ideale uitstraling die jij voor ogen hebt. Wat betreft het interieur heb je een breed scala aan afwerkingsopties. Dark Modern, Minimalist, Landelijk, Industrial en Pastel. Met de verschillende badkamer- en keukenindelingen stel je jouw droomwoning samen uit meer dan 150 000 combinatiemogelijkheden.

Meer over jouw woning
Naadloos afgewerkt

Dankzij de vloeiende overgang tussen de verschillende modules, heeft de woning een uniforme en harmonieuze uitstraling. Binnenin zijn alle wanden, vloeren en plafonds perfect geïntegreerd. 

Verwarmde vloeren

Ecohuis is één van de enige bouwfirma’s die in ieder modulair huis vloerverwarming voorziet. Deze wordt netjes in de vloerelementen verwerkt en aangestuurd met een lucht-water warmtepomp.

Technische box

Onze eigen technieken box is een handige aluminium kast waarin alle technieken van ventilatie tot regenwater recuperatie centraal weggeborgen zitten.

Ruimtelijk gevoel

Dankzij onze geoptimaliseerde grondplannen bouwen wij huizen die optimaal gebruikmaken van lichtinval en de beschikbare oppervlakte.

Klaar om te beginnen dromen?

Wij geven jouw ideeën graag meer vorm. Heb je nog vragen hoe wij jouw droomwoning realiseren? Onze adviseurs staan voor je klaar. Kom langs voor een gesprek of spreek ons tijdens een kort videogesprek.