Wij zijn gesloten tijdens het bouwverlof van 14/07 tem 02/08. We blijven telefonisch bereikbaar via 014/47 03 03. Het verkoopteam blijft beschikbaar op afspraak.

Constructie

Het staat als een huis

Houtskeletbouw biedt een moderne oplossing voor hedendaagse bouw uitdagingen. Wil je snel, duurzaam en flexibel bouwen? Dan is deze bouwmethode ideaal.

Header image alt

Kwaliteit tot in de nerven


Onze woningen op maat realiseren wij met hoogwaardige materialen en moderne technieken. We laten niets aan het toeval over en kiezen voor zowel ruwbouw als afwerking voor kwaliteit, duurzaamheid en efficiëntie.

Houtskelet, bouwmateriaal van de toekomst

Voor de basisconstructie kiezen we voor gelamelleerd hout. Dit type hout met het Forest Stewardship Council (FSC) label vertegenwoordigt een opmerkelijke combinatie van duurzaamheid, sterkte en esthetiek in de bouwsector. In tegenstelling tot traditionele massieve balken zijn gelamelleerde balken sterker, maatvaster en rechter.

Slimme wandopbouw met hoog rendement

Er zijn twee dingen die een Ecohuis typeren: de unieke dampopen wandopbouw en de luchtdichtheid van de woning. De gelaagde structuur, die zorgvuldig ontworpen is, biedt optimale thermische isolatie. Dankzij de leidingspouw en de ‘blowerdoortest’ minimaliseren we de koudestromen. Hiermee streven we naar een optimaal energiezuinig huis met een comfortabel en evenwichtig binnenklimaat.

Meer over unieke wandopbouw

Waarom kiezen voor houtskeletbouw?

Onze constructie in beeld

Flexibele fundering, maximale stabiliteit

De funderingsmogelijkheden voor een Ecohuis zijn veelzijdig en aanpasbaar aan de specifieke eisen van de bouwlocatie en jouw wensen. Kelder, kruipruimte of grondvesting in volle grond, alles kan. De flexibiliteit, toegankelijkheid en duurzaamheid van de fundering van houtskeletbouw maakt dit type bouwmethode uiterst interessant.

Vooruitstrevende technologie

De diverse en innovatieve technieken in een Ecohuis richten zich op duurzaamheid, energie-efficiëntie en het creëren van een gezond binnenklimaat. De slimme energieoplossingen, technieken en automatiseringen zorgen ervoor dat jouw woning toekomstgericht, gezond en comfortabel in elkaar zit.

Energie-efficiënt bouwen? Ontdek je opties.

Deel jouw woondroom met ons!

Onze experts staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en je bouwplannen vorm te geven. Kies je voor een kennismakingsgesprek in ons kantoor om je droomwoning uitgebreid te bespreken, of geef je de voorkeur aan een kort videogesprek voor enkele snelle vragen? Hoe dan ook, wij zijn er voor jou.