Leven op maat

Wonen in een Ecohuis

Als bouwadviseur en -partner luisteren wij naar jouw noden, wensen en toekomstplannen. Zo creëren we een woning die volledig aansluit bij jouw huidige levensstijl, smaak en voorkeuren en tegelijkertijd voldoet aan jouw behoeften van later.

Header image alt

Kwaliteitsvol wonen, vandaag en morgen

Stijl & Smaak Thumb
Op maat gebouwd

We zijn ons ervan bewust dat je je pas echt thuis voelt in een huis dat past bij jouw persoonlijkheid en levensstijl. Houd je van strakke vormen of excentriek interieur? Kom je tot rust in een klassieke woning of houd je van een moderne indeling? Een douche beneden, een afzonderlijke thuiswerkplek of een groot kookeiland met de nieuwste toestellen? Dankzij de flexibiliteit van houtskelet en onze diverse stijl- en interieur mogelijkheden creëren wij een droomhuis dat volledig aansluit bij jouw gezinssamenstelling, routines, passies, smaak en voorkeuren. 

Optimaal woonklimaat Thumb
Gezond voor lichaam & geest

De natuurlijke isolerende eigenschappen van hout zorgen voor een stabiele temperatuurregulatie binnen jouw woning én voor een betere akoestiek. Bovendien houdt het de luchtvochtigheidsgraad in balans waardoor schimmelgroei uit den boze is. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat wonen in een houten gebouw de hartslag verlaagt. Kortom: de onmiskenbare troeven voor een comfortabele leefomgeving.

Over een gezond woonklimaat
Energie & Ecologie Thumb
Bewust duurzaam & energiezuinig

Een houtskeletwoning blinkt uit in energie-efficiëntie dankzij de natuurlijke isolerende eigenschappen van hout. Dankzij de specifieke wandopbouw van Ecohuis maximaliseer je dit voordeel. Hierdoor heb je een lager energieverbruik voor verwarming en koeling, maar ook een lagere ecologische voetafdruk. Bovendien maakt deze bouwmethode gebruik van hernieuwbare bouwmaterialen. Je investeert dus niet alleen energie-efficiënt, maar ook milieubewust.

Naar de Energiewijzer Lees meer
Levenslang wonen Thumb
Een thuis voor nu en later

Een Ecohuis is een toekomstbestendige woning. Dankzij de flexibiliteit en aanpasbaarheid van het houtskelet groeit je huis gemakkelijk mee door de jaren. Bij het ontwerp van jouw nieuwbouwwoning denken wij al na over jouw toekomstige noden. Zo is je gloednieuwe huis vandaag al aangepast aan je woonsituatie van morgen. En daar ben je jezelf op je oude dag nog steeds dankbaar voor.

Over toekomstgericht bouwen

Realiseer jouw droomwoning

Ontdek alle mogelijkheden en doe inspiratie op voor jouw nieuwbouwproject.

Deel jouw woondroom met ons

Wij geven jouw ideeën graag meer vorm. Heb je nog vragen hoe wij jouw droomwoning realiseren? Onze adviseurs staan voor je klaar. Kom langs voor een gesprek of spreek ons tijdens een kort videogesprek.