Wij zijn gesloten tijdens het bouwverlof van 14/07 tem 02/08. We blijven telefonisch bereikbaar via 014/47 03 03. Het verkoopteam blijft beschikbaar op afspraak.

Partner in houtskelet

Bouwen met Ecohuis

Sta je op het punt om in een bouwavontuur te springen? Spannend, toch? Als ervaren bouwpartner weten we hoe we je het best bijstaan. Zo blik je later met een goed gevoel terug op deze intense periode in je leven.

Header image alt

Een huis zetten met visie

Advies & ontzorging Thumb
Zorgeloos bouwen

Het bouwen van een nieuwe woning is een belangrijke mijlpaal in je leven met een aanzienlijke impact. Er zijn 101 zaken die je moet afhandelen en die je best niet uit het oog verliest. Daarom ontzorgen wij jou vanaf het moment dat je je bouwgrond uitkiest. We zijn jouw rechterhand en helpen je bij het maken van doordachte beslissingen. We nemen het voortouw en plannen vooruit in jouw plaats. Gedurende het hele bouwproces sta je in contact met één expert die je op een transparante manier op de hoogte houdt en betrekt.

Meer over bouwen zonder zorgen
Budgetbewaking Thumb
Geen financiële verrassingen

Transparantie, voorbereiding en budgetcontrole is cruciaal voor het succes van ieder bouwproject. Daarom brengen we vanaf het begin de verwachtingen en het budget op één lijn. Ons ervaren team werkt nauwgezet een volledig inzichtelijk lastenboek uit zodat we samen de knopen kunnen doorhakken. Doordat we voldoende aandacht besteden aan de ontwerpfase weet iedereen wat de verwachtingen zijn. Onverwachte wendingen en budgetwijzigingen zijn uit den boze want we stemmen alles concreet met je af vooraleer de bouwfase begint.

Meer over je bouwbudget
Plan op maat Thumb
Op je lijf gebouwd

Houtskelet biedt veel mogelijkheden, maar je moet weten hoe je ermee omgaat. Daarom werken we samen met bekwame architecten met kennis van zaken. Bovendien toetsen we de  ontwerpplannen meteen af met de technische haalbaarheid. We brengen alle aspecten van jouw droomhuis realistisch in kaart en houden hierbij rekening met jouw budget, visie en bijsturingen.

Meer over onze aanpak
Kwaliteitsgarantie Thumb
Hoogwaardige materialen & vakmanschap

Dankzij onze uitgebreide ervaring in houtskeletbouw en nauwgezette bouwcoördinatie, realiseren wij afgewerkte nieuwbouw woningen die volledig voldoen aan de hedendaagse bouwnormen en levensstijl van onze klanten. De structuur van jouw woning is samengesteld uit gecertificeerd hout en met onze unieke wandopbouw is de kwaliteit en energie-efficiëntie van jouw woning gegarandeerd. Bovendien keuren we ieder onderdeel van jouw woning in ons eigen atelier vooraleer we het transporteren naar jouw perceel.

Meer over kwaliteit

Realiseer jouw droomwoning

Ontdek alle mogelijkheden en doe inspiratie op voor jouw nieuwbouwproject.

Klaar om te dromen?

Wij geven jouw ideeën graag meer vorm. Heb je nog vragen hoe wij jouw droomwoning realiseren? Onze adviseurs staan voor je klaar. Kom langs voor een gesprek of spreek ons tijdens een kort videogesprek.