Bouwtraject

Jouw huis met zorg gebouwd

Voorbereiding is het halve werk. Dankzij onze aandacht voor details en transparante communicatie weten we precies hoe de bouwfase zal verlopen. Voordat de bouwwerken starten, staan er geen vragen meer open.

Header image alt

Feilloos bouwproces met oog voor kwaliteit

Wens je complete ontzorging van a tot z én een vlekkeloze oplevering van jouw droomhuis? Dan zijn wij jouw ideale bouwpartner. In ons voortraject bespreken we jouw ontwerp en het budget. Na jouw akkoord, gaan we aan de slag met de concrete voorbereiding van de bouwwerken. Dankzij onze jarenlange ervaring en professioneel bouwproces leveren we jouw woning op maat op in 20 weken. Volledig volgens plan, budget en verwachtingen.

Fase 1: ontwerpen Thumb
Planning & bouwaanvraag

Heb je jouw ontwerp en prijsofferte goedgekeurd? Dan is de tijd rijp om het volledige bouwdossier verder samen te stellen. Hier optimaliseren we de bouwplannen en dienen we de bouwaanvraag in via de architect. De meeste bouwaanvragen worden binnen enkele maanden afgehandeld, maar het proces gaat aanzienlijk sneller als de bouwaanvraag correct en volledig ingediend wordt. Het helpt dus om hiervoor de hulp in te schakelen van een professionele partner die ervaring heeft met het navigeren door alle vereisten en procedures.

Meer over een plan op maat
Fase 2: keuzes maken Thumb
Bouwdossier & materiaalkeuze

In afwachting van jouw vergunning bespreken we de materiaalkeuzes en technieken met de leveranciers. Daarnaast maakt een energiedeskundige een simulatie van het E-en S-peil. Tot slot bespreekt onze projectleider alles nog eens in detail met jou en de architect. Na de ondertekening van de definitieve aannemingsovereenkomst en het ontvangen van de bouwvergunning, gaan we aan de slag.

Fase 3: bouwen maar! Thumb
Bouwfase

Van fundering tot oplevering rekenen we 20 weken bouwtijd. Dat is snel, maar niet onmogelijk. Dankzij ons geoptimaliseerd bouwproces en vakmanschap werken we efficiënt en met oog voor kwaliteit.

  • Week 1-2: Uitgraven van de fundering

  • Week 3-4: Montage van houtskelet- en dakconstructie

  • Week 5-6: Gyprocwerken en gevelmetswerken

  • Week 7-8: Eerste aanleg techieken

  • Week 9-10: Vloerisolatie- en verwarming en chape

  • Week 11-12: Verderzetting gyproc- en plamuurwerken

  • Week 13-14: Plaatsing vloer- en wandtegels

  • Week 15-16: Sanitaire installatie

  • Week 17-18: Afwerking technische installaties

  • Week 19-20: Binnenschrijnwerk, keuken en afwerking

Fase 4: welkom thuis Thumb
Oplevering & naservice

Je eigen droomwoning staat nu helemaal recht en is zo goed als klaar. Er blijven altijd nog enkele details over die nog moeten worden afgewerkt. Een ontbrekende plint, deuromlijsting of afkitting? Wij blijven ook na de oplevering ter beschikking voor de finishing touch. Want jouw tevredenheid en vlotte verhuis is voor ons het allerbelangrijkste.

Ideeën opdoen voor jouw bouwavontuur?

Veelgestelde vragen

No entries yet

Deel je woondroom met ons

Wij geven jouw ideeën graag meer vorm. Heb je nog vragen hoe wij jouw droomwoning realiseren? Onze adviseurs staan voor je klaar. Kom langs voor een gesprek of spreek ons tijdens een kort videogesprek.