Budgetbewaking

Wij houden de touwtjes in handen

Onverwachte kosten? Uit de hand gelopen budget? Wij brengen alles op voorhand in kaart, bespreken ieder aspect in detail en volgen elke kostenpost nauwgezet op. Bij ons sta je nooit voor onaangename verrassingen.

Header image alt

Jouw vertrouwen in ons is heilig

Vooraleer je nadenkt over het soort woning dat bij je past, is het belangrijk om stil te staan bij wat er aan het bouwen vooraf gaat. Een goede voorbereiding en duidelijkheid over te besteden budgetten zorgen voor gemoedsrust. Wij willen je ontzorgen en begeleiden gedurende het hele bouwproces. Vanaf dag één nemen wij jouw vertrouwen in ons serieus

Een bouwinvestering geef je niet zomaar uit handen, daarom steken we veel tijd in onze voorstudie. Zo weten we precies wat alles zal kosten, waar de afhankelijkheden zitten en hoe we hiermee om zullen gaan. Met andere woorden: vooraleer het bouwproces start, zijn alle vragen beantwoord en ligt het budget vast

Kostenraming
Prijsbewust & geïnformeerd

Nadat we jouw verwachtingen kennen en weten hoeveel je in totaliteit kan besteden aan het bouwtraject, brengen we je bouwproject gedetailleerd in kaart. Op die manier weet je precies met welke kosten je rekening moet houden. Zo kan je prijsbewust en gericht op zoek naar een bouwgrond en weet je ook hoe je investering verdeeld wordt.

Compleet lastenboek
Budgetbijbel

Ga je akkoord met de prijsofferte? Dan nemen we jouw Ecohuis op in onze planning. In afwachting van de bouwvergunning bereiden we je bouwdossier op. Dit is een complete handleiding waarin alle afspraken, materiaalkeuzes, plannen en verslagen staan. Bovendien worden hier ook de materiaalkosten, meetstaten en andere uitgaven bijgehouden. Dankzij deze intensieve voorbereiding hebben we nadien een goed overzicht over het budget.

Meer over een plan op maat

Ideeën opdoen voor jouw bouwdroom?

Vast budget na contract
Iedere Euro welbesteed

Bij ons vallen er geen lijken uit de kast. Dat vermijden we door onze nauwkeurige voorbereiding en voorafgaande, transparante gesprekken over het budget en de kosten van het project. Een goed gedefinieerd budget ligt bij ons aan de basis van onze professionaliteit als bouwpartner. Vanaf het begin van het bouwproces weet je precies wat jouw droomhuis kost. En wij? Wij houden ons aan deze belofte.

Ecohuis kwam meteen met een stipte budgettering waarvan ze geen duimbreed van afweek tijdens het bouwproces.

Klaar om te dromen?

Onze experts staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en je bouwplannen vorm te geven. Wil je jouw project uitgebreid bespreken of verkies je een kort gesprek online? Hoe dan ook, we zijn er voor jou.