Advies & ontzorging

Een rechterhand tijdens je bouwavontuur

Een droomhuis bouwen gaat soms niet van een leien dakje. Dat willen wij voorkomen. Door jou te ontzorgen met expertise, bouwervaring en advies maken we jouw bouwavontuur onvergetelijk in positieve zin!

Header image alt

Alle ballen in de lucht

We moeten je niet vertellen dat er heel wat komt kijken bij het bouwen van een huis. Nog vooraleer de bouwfase start, heb je al een heleboel beslissingen gemaakt. Je komt in aanraking met bouwvoorschriften, energiezuinige techieken, materiaalkeuzes en budgetbeheer, leveranciers en planning.

Daarom ontzorgen we jou als bouwheer. Wij ontfermen ons over alle praktische, planmatige en budgettaire kwesties. Op die manier heb je tijd om materiaalkeuzes af te wegen, je interieur uit te kiezen en te dromen over de toekomst. Wij houden je proactief op de hoogte van het reilen en zeilen, zodat je op je twee oren slaapt tijdens het hele bouwproces.

Hoe maken wij het verschil?

Een kei in projectmanagement

Planning van het bouwproces, vergunningen aanvragen, leveranciers en arbeiders coördineren. Dankzij ons geoptimaliseerd bouwproces laten we niets aan het toeval over. Vanaf de eerste kennismaking documenteren we alle beslissingen en briefen we intern alles door tot in de puntjes. Eén contactpersoon houdt je van alle acties op de hoogte. Bovendien zijn we vooruitziend en anticiperen we al op de volgende fases in het bouwproces.

Adviseur zonder verborgen agenda

Als ervaren bouwfirma in houtskeletbouw weten we precies hoe we een kwalitatief, duurzaam en kostenefficiënt droomhuis kunnen bouwen. Bovendien hebben we ondertussen een breed netwerk opgebouwd van externe leveranciers die ons voorzien van de meest hoogwaardige bouwmaterialen, energiebesparende toepassingen en interieurzaken. Hierdoor weten we precies wat mogelijk is en kunnen we je adviseren bij het maken van de juiste keuzes.

Hoe ziet jouw droomwoning eruit? Laat je inspireren.

Totaalontzorger van idee tot realisatie

Eén van onze grootste troeven is onze veelzijdigheid. We zijn niet alleen een expert in houtskeletbouw, maar zitten al mee rond de tafel in de ontwerpfase. Zo werken we samen met ervaren architecten in houtskelet waardoor jouw droomhuis op papier meteen getoetst wordt aan de technische en budgettaire haalbaarheid. Daarnaast adviseren we je in jouw zoektocht naar een geschikte bouwgrond en denken we op het einde van de rit ook op tijd aan het maken van afspraken voor het installeren van nutsvoorzieningen. Stressloos bouwen? Dat kan bij ons!

Meer over een plan op maat

De begeleiding tijdens het bouwproces was uitstekend. Ook de planning werd zeer strikt opgevolgd. Wekelijks kwamen alle betrokken partijen samen waardoor we altijd van alles op de hoogte waren.

Klaar om te beginnen dromen?

Wij geven jouw ideeën graag meer vorm. Heb je nog vragen hoe wij jouw droomwoning realiseren? Onze adviseurs staan voor je klaar. Kom langs voor een gesprek of spreek ons tijdens een kort videogesprek.