Modulair, de beste prijs-kwaliteit op de markt

De laatste jaren hebben we deze innovatieve bouwmethode, waarbij een woning uit verschillende vooraf gefabriceerde modules bestaat, tot in de puntjes geoptimaliseerd. Hierdoor ligt de kwaliteit en afwerking van een Bhos-woning véél hoger dan je in eerste instantie, op basis van het prijskaartje, zou denken.

Voordelig bouwen, hoe doen wij dat?

Om moderne huizen budgetvriendelijk te bouwen, bekijken we het bouwproces vanuit een ander perspectief. Eerst en vooral baseren we al onze woningen op 15 gestandaardiseerde grondplannen. Hierdoor verloopt het productieproces vlotter en kunnen we efficiënter omgaan met bouwmaterialen. We werken de woning vervolgens volledig af in ons atelier. Transport- en verplaatsingskosten beperken we dus tot het minimum. Met andere woorden: jouw huis is al voor 90% klaar, vooraleer we aankomen op jouw bouwgrond. Het duurt ongeveer 1 à 2 weken van plaatsing tot oplevering. Efficiëntie en snelheid troef dus! 

Gestandaardiseerd met persoonlijke touch

De grondplannen waaruit je kiest zijn ontzettend divers, waardoor je sowieso een indeling vindt die bij je past. Bovendien creëer je met één van de stijlpakketten een persoonlijke sfeer en inrichting zonder teveel keuzestress. Met meer dan 150 000 combinatiemogelijkheden is er voor ieder wat wils.

Ecohuis-interieur-modulaire-woning-Bhos

Kwaliteit primeert

Woningen die modulair gebouwd zijn van Ecohuis betekenen niet dat je inlevert op kwaliteit en afwerking. Omdat we voor de beste prijs/kwaliteit gaan, werken we met hoogwaardige materialen en A-merken. (Denk aan: Dekton keukentabletten, Miele-toestellen en vloerverwaming en Loxone Smart Home systemen). Bovendien zijn onze woningen naadloos afgewerkt, waardoor je het verschil met een traditionele gebouwde woning niet meer ziet na oplevering.

Optimaal wonen en leven

Dankzij onze unieke wandopbouw en afgestelde technieken, voldoet een Bhos-woning aan de strengste energienormen. Meer nog, onze slechtst presterende woning heeft een E-peil van 9, terwijl de wettelijke norm 30 is. Onze meest geoptimaliseerde woning meet een E-peil van -23. (!) Iedere Bhos-woning wordt bovendien uitgerust met moderne technologieën zoals een ventilatiesysteem D, een lucht-water warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming. Allemaal naadloos geïntegreerd voor jouw comfort.

Bouw slim, bouw modulair

Wil je meer weten over de voordelen van modulair bouwen? Of wil je meteen rondwandelen in de Bhos van jouw dromen? Kom dan langs voor een VR-beleving op basis van je zelfgekozen grondplan en stijlpakket.