Stijlvol zwart aan de buitenkant

Het buitenschrijnwerk van je woning bepaalt in grote mate het uitzicht ervan. Ben je fan van stijlvolle zwarte elementen? Dan bieden je ramen en deuren mooie mogelijkheden om te werken met donkere kleuren. Bij woningen in landelijke stijl zie je wel eens ramen in de typische zwarte kleur RAL 9005.

Dat schrijnwerk hoeft niet altijd uit aluminium of staal te zijn opgebouwd. Deze kleurtint is evengoed beschikbaar voor pcv-ramen en deuren. Eerder fan van hout? Houten ramen en deuren kunnen perfect worden behandeld met een houtverf in RAL 9005. Moderne woningen worden vaak opgebouwd in een uniforme witte gevelkleur. Kiezen voor stijlvol zwart op het vlak van buitenschrijnwerk zorgt dan voor een mooi en elegant contrast. Er zijn dus meerdere opties om te spelen met stijlvol zwart aan de buitenzijde van je woning.

Stijlvol zwart binnenin je woning

Wie helemaal verknocht is aan een stijlvolle zwarte stijl heeft ook voor de binnenafwerking van zijn woning de keuze uit een heel scala aan mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stalen of aluminium binnendeur tussen de hall en de woonkamer? Die straalt meteen elegante donkerte uit die het karakter van je woning uitlicht bij al wie er binnen komt.

Verder in de woning kun je ook perfect spelen met bepaalde functionele elementen zoals een trapleuning uit zwart metaal. Of balustrades in diezelfde tint die meer dan functioneel zijn en ook op die manier de zwarte stijlelementen in je woning tot leven brengen. Tot zelfs in de badkamer toe zijn er mogelijkheden om aan de douchewand een stijlvolle raamstructuur te verwerken in zwart aluminium of staal.

Stijlvol zwart? Vraag professioneel advies

Wil je meer weten over hoe je zwarte stijlelementen kunt integreren in je bouwconcept? Bespreek dan zeker je wensen met je bouwpartner. Die zal gegarandeerd waardevol advies kunnen geven over welke mogelijkheden er zijn en hoe die het best worden verwerkt in je bouwontwerp. Buitenschrijnwerk, badkamer of trapleuning: vele opties zijn mogelijk en de ervaring van je bouwpartner zal helpen om jouw dromen om te zetten in de praktijk.