Wij zijn gesloten tijdens het bouwverlof van 14/07 tem 02/08. We blijven telefonisch bereikbaar via 014/47 03 03. Het verkoopteam blijft beschikbaar op afspraak.

Zoveel stijlen, zoveel opties

Met een houtskeletwoning kies je voor een uiterst energiezuinige woning en een duurzame manier van wonen. En dat binnen je eigen budget. Het is dus zeker niet zo dat een houtskeletwoning alleen is weggelegd voor de echt grote budgetten. Wel integendeel, want als je kijkt naar het grote aanbod aan verschillende bouwstijlen en -groottes, dan zie je meteen dat er voor elk wat wils is.

Een halfopen bebouwing in landelijke stijl? Zeker mogelijk. Een grote vrijstaande moderne villa die luxe en energiezuinigheid feilloos combineert? Ook die optie is er. Het komt er dus echt op aan om je beschikbare budget te koppelen aan die bouwoptie die al jouw wensen het beste vervult. Laat je vooraf zeker grondig informeren over de verschillende mogelijkheden die er zijn voor jouw budget.

Woning uitbreiden? Dat kan!

Ook wanneer je kiest voor een uitbreiding van je huidige woning, biedt houtskeletbouw mooie mogelijkheden. Zo is het perfect mogelijk om een bestaand huis uit te breiden met een achterbouw in houtskeletbouw. Maar ook een extra verdieping realiseren aan een bestaande woning is een goede optie om het comfort van je huis te verhogen en de ruimte aan te passen aan je veranderende gezinsomstandigheden.

Modulair bouwen voor iedereen

Een derde belangrijke optie waarbij je met houtskeletbouw het verschil maakt, is modulaire woningbouw. De module die je kiest is eigenlijk een structuur in houtskeletbouw die volledig voorbereid wordt in de productiehal, zodat er bij jou nog een minimum aan werkzaamheden nodig is om de woon- of werkmodule klaar te krijgen. Door zijn specifieke afmetingen en afwerkingen zal de kostprijs ook lager liggen dan die van een conventionele woning.

Of je nu een moderne, landelijke of klassieke woning wil bouwen in halfopen of open bebouwing met meer of minder opties: met houtskeletbouw is alles mogelijk. En dankzij de troeven die modulaire woningbouw biedt, pas jij je woning ook nog eens makkelijk aan je toekomstige woonbehoeften aan. Veel succes met de creatie van jouw droomwoonst!