Energiezuinig bouwen: lagere energiefactuur

Kies je voor energiezuinig bouwen met houtskeletbouw? Dan krijg je een stevige houten wandenstructuur die meer dan voldoende ruimte laat voor een dikke isolatielaag. De wanden worden bovendien luchtdicht afgewerkt waardoor je energieverbruik meteen een heel stuk lager wordt. En dat merk je dan ook aan je portefeuille onder de vorm van een lagere energiefactuur.

Energiezuinig bouwen: vermindering op KI

Wie kiest voor duurzame houtskeletbouw wordt daarvoor beloond door de overheid. Die kent een korting toe op het kadastraal inkomen (KI) van je woning. Daardoor ligt het bedrag van de onroerende voorheffing die jij jaarlijks betaalt een stuk lager. Zo levert energiezuinig bouwen je nog een leuke financiële extra op.

Energiezuinig bouwen: woning voldoet aan strenge normen

Energiezuinig bouwen met houtskeletbouw zorgt ervoor dat jouw nieuwbouwwoning meteen de strenge energienormen (E- en S-peil) haalt die de overheid oplegt. Zo hoef jij je daarover al geen zorgen meer te maken. Door de duurzame kaart te trekken en energiezuinig te bouwen met houtskeletbouw zorg je bovendien voor een mooie waardevermeerdering van je woning. Dankzij de hoge energieprestaties van je woning zal de verkoopwaarde ervan stijgen. En dat is fijn om te weten, mocht jij je huis na verloop van tijd willen verkopen.

Ecohuis helpt jou energiezuinig te bouwen

Ecohuis is al decennia de referentie op het vlak van energiezuinig bouwen met houtskeletbouw. Dankzij het unieke systeem van wandopbouw garanderen we een duurzame bouwoplossing die energiezuinig is en jou alle wooncomfort biedt. Ecohuis neemt je bovendien heel wat zorgen uit handen.

Zo vertrouw jij je bouwproject aan ons toe en krijg je er een complete service voor in de plaats. In elke fase van het project houden we je op de hoogte en zo loodsen we je op heel korte termijn naar jouw droomwoning.