Eigenaars houtskeletswoning: snel bouwen

Karel en zijn echtgenote waren eigenlijk al vrij snel overtuigd van de duurzaamheidswaarde van een houtskeletwoning. Maar er was meer: “Ook de snelheid van het bouwproces was voor ons een doorslaggevende factor. Aangezien we een afspraak hadden met de nieuwe eigenaars van onze vorige woning moest onze houtskeletwoning wel op tijd klaar zijn. Die deadline werd ruimschoots gehaald dankzij het snelle en vlotte bouwproces.”

Eigenaars houtskeletwoning: troeven van BEN

Sophie en haar man hebben nog geen seconde spijt gehad van hun keuze voor houtskeletbouw. Dit is hun eigenaarsrelaas: “We waren eigenlijk niet echt op zoek naar een duurzame woning.

Maar nu we alle troeven van een BEN-woning elke dag aan den lijve ondervinden, beseffen we pas hoeveel geluk we hebben met een duurzame houtskeletwoning. Verder zijn we ook heel erg onder de indruk van de expertise en betrouwbaarheid van Ecohuis. Wij zijn dus zeker tevreden eigenaars!”

Eigenaars houtskeletwoning: heldere aanpak

Voor Werner is en blijft eigenaar van een houtskeletwoning worden zijn beste keuze van de laatste jaren: “De heldere aanpak van Ecohuis resulteerde in een piekfijn afgewerkt bouwproject waarvan we elke dag opnieuw de vruchten plukken. We genieten winter en zomer van een aangenaam binnenklimaat en kunnen rekenen op een verlaagde energiefactuur dankzij de hoge energieprestaties van de houtskeletwoning.”

Word ook eigenaar van een houtskeletwoning

Heb je na het lezen van de ervaringen van al deze eigenaars van een houtskeletwoning ook zin gekregen om meer te ontdekken over de voordelen van een houtskeletwoning? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe Ecohuis jou aan je droomwoning helpt!