Wij zijn gesloten tijdens het bouwverlof van 14/07 tem 02/08. We blijven telefonisch bereikbaar via 014/47 03 03. Het verkoopteam blijft beschikbaar op afspraak.

Voordelen van houtskeletbouw: energiezuinige oplossing

Een van de grootste voordelen die mensen doen kiezen voor houtskeletbouw is de scherpe energieprestaties van een houtskeletwoning. Tussen de houten kepers is er meer dan voldoende ruimte om een dikke laag muurisolatie te voorzien. Elke ruimte in de woning is rondom geïsoleerd, en in combinatie met een uitstekende ventilatie zorgt dit voor een bijzonder energiezuinige woning.

Voordelen van houtskeletbouw: gezonder wonen

De grote aandacht voor energiezuinig bouwen zorgt voor nog een van de belangrijke voordelen van houtskeletbouw. De optimale vochtbalans dankzij de goede verhouding tussen isolatie en ventilatie garandeert een uitermate gunstig binnenklimaat. En daar varen niet alleen allergie- en astmalijders wel bij. Voor iedere bewoner van een houtskeletbouw levert die gezonde binnenlucht gezondheidswinst op.

Voordelen van houtskeletbouw: droge bouwmethode

De specifieke bouwwijze van houtskeletwoningen zorgt ervoor dat cement en bezetting niet worden gebruikt en er dus geen drogingstijden moeten worden ingelast. En dat leidt tot een mooie tijdswinst op het totale bouwproces. Een niet te onderschatten voordeel van houtskeletbouw.

Voordelen van houtskeletbouw: geluiddicht bouwen

Een van de aangename voordelen van houtskeletbouw is dat de cellulose in de houten wanden ervoor zorgt dat er geen geluiden van buitenaf doordringen in je woning. Zo geniet je altijd van een heerlijk rustige binnenatmosfeer in je houtskeletwoning.

Ontdek alle voordelen van houtskeletbouw!

De opsomming van alle voordelen die houtskeletbouw biedt, doet je misschien wel zin krijgen om zelf voor een houtskeletwoning te gaan. Ecohuis geeft je graag die kans en staat je bij met een professionele en persoonlijke begeleiding.