Wij zijn gesloten tijdens het bouwverlof van 14/07 tem 02/08. We blijven telefonisch bereikbaar via 014/47 03 03. Het verkoopteam blijft beschikbaar op afspraak.

Flexibel wonen 2.0

Een modern bijgebouw dat volledig aangepast is aan jouw woon- of werknoden? Brensj is de slimme en flexibele oplossing voor extra leefruimte.

Header image alt

Brensj zit als gegoten

We werken met standaardformules, maar dat sluit niet uit dat het eindresultaat perfect aansluit bij jouw persoonlijke situatie. Een Brensj krijgt namelijk jouw stempel dankzij de unieke afwerking, stijl, locatie en inrichting.

Hoogwaardige afwerking

Elke Brensj unit is beschikbaar in 3 soorten binnenafwerking. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende gevels. Iedere module meet 4 x 3,2m. Meestal koppelen we voor een totaal bijgebouw tot 4 modules aan elkaar.

Flexibele indeling

Hoe wil jij de indeling van jouw Brensj? Waar staat de keuken, het toilet en wil je een glazen scheidingswand of niet? Wij passen al deze elementen aan naar jouw voorkeur.

Mobiele constructie

Investeren in een Brensj is slim. Jouw unit is duurzaam én demonteerbaar. Verkopen, verplaatsen of verhuizen naar een nieuwe locatie is dus perfect mogelijk.

Snelle realisatie

Dankzij het geoptimaliseerd productieproces en onze jarenlange ervaring, bouwen en plaatsen wij een gepersonaliseerde unit in recordtempo.

Van concept tot comfort

Ontwerp jouw Brensj in enkele klikken

Overweeg je een bijgebouw te plaatsen en twijfel je over de stijl, materialen of afwerking? Laat onze online configurator je wegwijs maken. Selecteer jouw gewenste unit-type, kies materialen en bepaal de afwerking. Aan de hand van deze keuzes krijg je meteen een prijsindicatie. Zo ontdek je op een eenvoudige manier welk bijgebouw perfect bij jouw wensen en situatie past. Waarom nog wachten? Begin nu en zet de eerste stap richting jouw ideale bijgebouw!

Bereken de prijs van jouw Brensj

Jouw Brensj in een notendop

Modern Thumb

Technologisch en innovatief bouwen

We steken niet alleen veel tijd in de afwerking van onze mobiele units, maar gaan ook een stap verder. We voerden ook uitgebreid onderzoek uit naar de optimale houtconstructie en samenstelling van wandopbouw. Deze grondige aanpak heeft niet alleen invloed op de esthetiek en duurzaamheid van onze woningen, maar ook op de energie-efficiëntie en het binnenklimaat. Daarnaast maken we gebruik van geavanceerde Loxone Smart Home technologie om elke Brensj-unit uit te rusten met de nieuwste innovaties en snufjes voor een maximaal comfort.

Alles over constructie
Ruim Thumb

Kwalitatief leefklimaat

Een modulaire unit, klein en beperkt? Bij Brensj bewijzen we je van het tegendeel. Iedere module optimaliseren we in functie van lichtinval en ruimtegevoel. Bovendien benutten we de oppervlakte optimaal dankzij de  geoptimaliseerde indeling en wandopbouw

Duurzaam Thumb

Houtskelet als betrouwbare basis

Kiezen voor houtskeletbouw (HSB), levert je een heleboel voordelen op. Onze bouwmethode voldoet aan de strengste voorschriften op het vlak van energiezuinigheid. Daarnaast garandeert de specifieke wandopbouw van Ecohuis een gezond woonklimaat, het hele jaar door. Bovendien creëren de compacte gipsvezelplaten in iedere Brensj extra ruimte. Ze zijn daarbovenop duurzaam en 100% recycleerbaar.

Klaar voor jouw eigen Brensj?

Stel je eigen mobiele unit samen en creëer op een eenvoudige manier meer persoonlijke leef- of werkruimte. Wil je er meteen invliegen of heb je nog vragen? Onze experten staan voor je klaar.