Brensj, slim gebouwd en uitgerust

Een mobiele investering - Asset

Een mobiele investering

Brensj-woningen zijn niet enkel uitbreidbaar en inkrimpbaar. De verplaatsbaarheid van een Brensj is ook een belangrijke troef. Al onze modules hebben namelijk dezelfde basisconstructie die verankerd staat op schroefpalen. Dankzij deze circulaire fundering en de afzonderlijke compartimenten verhuizen we de unit makkelijk naar een nieuwe locatie zonder sporen achter te laten. Dat is handig als je weet dat een zorgwoning maar enkele jaren op dezelfde plaats mag staan of als je je thuiskantoor graag meeneemt wanneer je verhuist naar een nieuwe stek.

Meer over Brensj
Technologisch en innovatief - Asset

Technologisch en innovatief

Een moderne, eigentijdse unit herken je aan de afwerking. Wij gaan daarin nog een stapje verder. Samen met LiCalab (Living & Care Lab) ontwikkelden we innovatieve, slimme woningen vol details die leven en werken vergemakkelijken. Dankzij Loxone Smart technologie rusten we iedere Brensj uit met de nieuwste snufjes. Bijvoorbeeld een zorgwoning met oriëntatieverlichting, gesproken meldingen en een alarmknop voor een mantelzorger maken voor velen het verschil om veilig zelfstandig te wonen. Maar ook een werkunit profiteert van deze slimme installatie. Denk maar aan alle toestellen die je kan aan- en uitzetten via je stem of lichten die automatisch dimmen bij het verlaten van je unit. De voorbeelden én voordelen zijn eindeloos. 

Ontdek onze toepassingen

Klaar voor jouw eigen Brensj?

Stel je eigen mobiele unit samen en creëer op een eenvoudige manier meer persoonlijke leef- of werkruimte. Wil je er meteen invliegen of heb je nog vragen? Onze experten staan voor je klaar.