Wij zijn gesloten tijdens het bouwverlof van 14/07 tem 02/08. We blijven telefonisch bereikbaar via 014/47 03 03. Het verkoopteam blijft beschikbaar op afspraak.

Constructie

Een Brensj ontrafeld 

Op ieder vlak zijn onze mobiele units veel meer dan een containerwoning. Van fundering en skelet tot energie-efficiëntie en afwerking. Een Brensj is het neusje van de zalm. 

Header image alt
Soorten & Formaten

Diverse grondplannen en stijlpakketten

Elke Brensj unit is beschikbaar in 3 soorten binnenafwerking. We hebben een toegankelijke uitvoering met veel hout en lichte materialen (Cosy), een uitvoering met meer kwalitatieve materialen (Premium) en een luxueus stijlpakket met hoogwaardige detailafwerking (High-end).  Daarnaast heb je de keuze uit verschillende gevels. Iedere module meet 4 x 3,2m. Meestal koppelen we voor een totaal bijgebouw tot 4 modules aan elkaar.

Fundering

Ecologisch verantwoord fundament

Jouw unit staat stevig op schroefpalen. Dit type fundering is niet alleen geschikt voor diverse bodemsoorten, maar is ook snel geïnstalleerd en heeft een minimale graafdiepte. Ideaal voor beperkte ruimtes.  Daarnaast kozen we ook vanuit ecologisch standpunt voor deze methode. Bij een schroefpaalfundering zijn de graafwerken minimaal, ze is ook makkelijk demonteerbaar en herbruikbaar.

Jouw Brensj samenstellen?

Houtskelet

Modulair bouwen op z’n best

De flexibele aard van houtskelet, leent zich perfect voor de modulaire constructies van Brensj. Daarnaast profiteren we ook van de troeven van houtskelet, namelijk een aangenaam binnenklimaat, de fijne akoestiek en de energie-efficiëntie.

Wandopbouw

Eén type gipsplaat met alleen maar voordelen

De wanden van Brensj zijn volledig vervaardigd uit een constructieve gipsvezelplaat. Dit is duurzamer dan OSB en gipskartonplaat en ze zijn stootvast, brand-en vochtwerend. Bovendien creëert dit type wandopbouw ook meer ruimte. Niet onbelangrijk in een compacte mobiele unit. 

Modulair bouwen met kennis van zaken

Technologie & innovatie - Asset

Technologie & innovatie

We steken niet alleen veel tijd in de afwerking van onze mobiele units, maar gaan ook een stap verder. We voerden uitgebreid onderzoek uit naar de optimale houtconstructie en samenstelling van wandopbouw. Deze grondige aanpak heeft niet alleen invloed op de esthetiek en duurzaamheid van onze woningen, maar ook op de energie-efficiëntie en het binnenklimaat. Daarnaast maken we gebruik van geavanceerde Loxone Smart technologie om elke Brensj-unit uit te rusten met de nieuwste innovaties en snufjes voor een maximaal comfort. 

Productie in eigen handen - Asset

Productie in eigen handen

We begeleiden je van idee tot oplevering door het hele bouwproces. Vanaf het begin nemen we onze rol op als aannemer van jouw bouwproject. We zijn jouw rechterhand die alles tot in de puntjes opvolgt. We beheren en bemannen het productieproces zelf in ons eigen atelier. Hierdoor hebben we niet alleen controle over de planning, maar ook over de kwaliteit. 

Meer over ons bouwproces

Klaar voor jouw eigen Brensj?

Stel je eigen mobiele unit samen en creëer op een eenvoudige manier meer persoonlijke leef- of werkruimte. Wil je er meteen invliegen of heb je nog vragen? Onze experten staan voor je klaar.