Heb je al gedacht aan modulaire woningbouw?

Uit jouw antwoorden leiden we af dat je graag een nieuwbouwwoning op maat wenst. Je duidde aan dat jouw bouwbudget tussen €170.000 en €270.000 ligt, echter nemen wij projecten voor woningen op maat pas aan vanaf €270.000 om de beoogde kwaliteit te vrijwaren.

Geen zorgen, we hebben de perfecte oplossing! Ontdek hieronder de mogelijkheden van nieuwbouwwoningen modulair gebouwd, die reeds starten vanaf €170.000!

Een geschikte bouwgrond

Bij het plannen van jouw modulaire droomwoning in houtskelet speelt de keuze van de juiste bouwgrond een belangrijke rol. Het heeft een grote invloed op de duurzaamheid en leefkwaliteit van je woning. Daarom hebben we een duidelijk overzicht gemaakt van alle elementen waar je best rekening mee houdt.

Lees meer over de bouwgrondvereisten

Duizenden unieke mogelijkheden

Door standaard oplossingen aan te bieden, vereenvoudigen we jouw bouwproces. Toch heb je nog steeds voldoende mogelijkheden om jouw droomhuis samen te stellen. Van verschillende type gevelstenen, keukens, badkamers en vloeren. Jij drukt jouw unieke stempel dankzij maar liefst 150.000 mogelijke combinaties

Laat je droomwoning configureren