Ongestoord werken in een Brensj

Een productieve en inspirerende werkplek waar je vlot connecteert met anderen.

Header image alt

Wat is een werkunit?

Een kantoorwerkunit is interessant voor iedere ondernemer of zaakvoerder die een rustige thuiswerkplek wil creëren. Dankzij de modulaire opbouw kies je zelf voor de grootte van je werkunit. Daarnaast zorgen de hedendaagse stijlpakketten en diverse aanpassingsmogelijkheden voor een professionele uitstraling die niet onderdoet voor traditionele kantoorruimtes.

Hoe ziet zo'n unit eruit?

Hoe wil jij jouw werkunit samenstellen? Ben je een freelancer, dan heb je wellicht voldoende aan 1 of 2 modules. Wil je samenwerken, brainstormen en klanten ontvangen? Kies uit verschillende indelingen en voorzieningen. Ontdek hieronder de mogelijkheden:

Werkunit
Werkunit
Werkunit
Werkunit
Werkunit
Werkunit

Een relatief grote open ruimte voor meerdere bureaus. Goede verlichting is hier cruciaal. Dankzij de structuur van een Brensj ben je verzekerd van natuurlijke lichtinval. 

Een kleinere afgesloten ruimte voor management of vertrouwelijke gesprekken. Gezien het toenemende gebruik van technologie op de werkplek voorzien we ook oplossingen voor kabelbeheer.

Een ruimte specifiek voor teamvergaderingen of klantgesprekken. De vergaderruimte is ook akoestisch goed ontworpen om echo's te minimaliseren.

Een plek voor koffie, snacks en lunch. Ondanks zijn bescheiden omvang past er een koelkast, magnetron en een spoelbak in. Ook het aanrecht is groot genoeg voor koffie- en theevoorzieningen.

De sanitaire voorziening is praktisch en functioneel, met voldoende ruimte voor beweging. Afhankelijk van de indeling kan de aparte toiletruimte ook voorzien worden van een wastafel.

Voor het opbergen van documenten, kantoorbenodigdheden en persoonlijke items. We installeren in kantoorunits vaak wandrekken en hoge kasten voor optimaal ruimtegebruik

Werken in jouw eigen thuiskantoor?

Onze experten staan klaar om je vragen te beantwoorden en helpen je met de samenstelling van jouw ideale werkunit.