Onze woonoplossingen

Hoe wil jij het liefst wonen? Om volledig aan jouw behoeften te voldoen, bieden we  verschillende keuzemogelijkheden aan. Zowel qua type, de flexibiliteit als het budget. 

Woning op maat

Een droomhuis is niet enkel mooi en praktisch, maar ook slim gebouwd met oog op de toekomst. Wij creëren een woning die vandaag én morgen voldoet aan jouw noden en wensen. Een douche op het gelijkvloers of een bureauruimte omvormen tot een extra slaapkamer? Wij denken nu al aan de oplossingen voor later.  

Ontdek meer
Modulaire woning

Wil je zorgeloos en budgetvriendelijk bouwen, zonder in te boeten op duurzaamheid en energie-efficiëntie? Met onze Bhos-bouwmethode hoef je alleen maar te kiezen uit geoptimaliseerde grondplannen en stijlpakketten. Wij werken iedere woonmodule af met vooruitstrevende technieken en hoogwaardige materialen. En dankzij het unieke bouwproces mag je rekenen op een razendsnelle oplevering

Ontdek meer
Benieuwd welke bouwmethode bij jou past?
Woonuitbreiding

Van een bestaand huis naar een nieuwe thuis. Houtskelet is de ideale bouwmethode voor een grondige make-over. Denk aan een moderne aanbouw, een extra verdieping of een volledig nieuwe binnenstructuur. In minder dan 6 maanden transformeren wij je woning naar een leefomgeving met meer vierkante meters. Bovendien letten we steeds op kwaliteit, stabiliteit en een feilloze integratie. Met onze Verbouwwijzer ontdek je welke toepassingen passen bij jouw situatie.

Naar de Verbouwwijzer Ontdek meer
Bijgebouwen

Van moderne zorgwoning tot hip thuiskantoor of poolhouse. Onze mobiele bijgebouwen van Brensj zijn een compacte oplossing voor specifieke woonnoden. In ons atelier passen we de standaardmodule volledig aan naar jouw voorkeuren. Jij kiest de stijl, indeling, afwerking en ingebouwde technologie. Geef ons één dag voor de installatie en de Brensj is klaar voor gebruik. 

Ontdek meer

Deel jouw woondroom met ons 

Wij geven jouw ideeën graag meer vorm. Heb je nog vragen hoe wij jouw droomwoning realiseren? Onze adviseurs staan voor je klaar. Kom langs voor een gesprek of spreek ons tijdens een kort videogesprek.