Heb je al gedacht aan modulaire woningbouw of zelfbouw?

In de Woningwijzer gaf je aan dat je minder dan €170.000 wilt spenderen aan jouw nieuwbouwwoning. Echter, starten onze prijzen voor een nieuwbouwwoning modulair gebouwd vanaf €170.000. Heb je modulaire woningbouw reeds overwogen? Of al eens gedacht aan zelfbouw om de prijs te drukken? Hoe dan ook, we zijn er voor jou en denken graag mee over de mogelijkheden in functie van jouw bouwbudget.

Modulair bouwen: dat is betaalbaar bouwen zonder keuzestress

Modulair gebouwde woningen zijn de toekomst voor wie efficiënt, betaalbaar én energiezuinig wil bouwen. Modulair bouwen combineert efficiëntie met een gepersonaliseerd ontwerp op basis van een standaard grondplan. Deze revolutionaire methode is daarom niet alleen snel, maar ook kostenbesparend. Bovendien zijn de mogelijkheden bijna eindeloos.

Ontdek modulaire woningbouw
Heb je al gedacht aan zelfbouwpakketten?

Wil je de kosten drukken en zelf de handen uit de mouwen steken? Dan is een uniek zelfbouwpakket op maat van onze partner Tronco misschien wel iets voor jou. In het atelier van Tronco zetten we jouw wensen om naar een 3D-plan en een bouwpakket met premium materiaal. Bovendien leveren we alles ter plekke. 

Meer over Tronco