Transformatie naar moderne woning met hedendaags wooncomfort

Nadat hun kinderen het huis uit waren, stonden Ann en Ivan voor de beslissing om te verhuizen of hun huidige woning te renoveren. De woning was zowel qua comfort als energetische efficiëntie toe aan een renovatie. De fantastische ligging in Lint heeft hen over de streep getrokken om te kiezen voor een renovatie.

Via een intensief traject in samenwerking met de architecte en de klant werd een concept uitgewerkt waarbij de kamers onder het dak werden vervangen door een volwaardige verdieping. De huidige woning met een E-peil van 933 transformeerde naar een energiezuinige woning met een E-peil van 10.

Levenslang wonen

De woning werd gerenoveerd met het oog op de toekomst. Ann en Ivan kozen ervoor om alles rolstoel toegankelijk te maken met het oog op levenslang wonen. Er werd over alles nagedacht en er werd niets aan het toeval overgelaten.

Bovendien werd er door de grondige renovatie en de doordachte keuzes qua duurzaamheid, energiezuinigheid en leefcomfort een langdurige meerwaarde van de woning gecreëerd.