Wij zijn gesloten tijdens het bouwverlof van 14/07 tem 02/08. We blijven telefonisch bereikbaar via 014/47 03 03. Het verkoopteam blijft beschikbaar op afspraak.

Onze unieke constructie

Meer dan tien jaar lang deden we onderzoek naar de beste houtskeletstructuur. Vandaag bouwen we unieke, energiezuinige woningen dankzij onze specifieke wandopbouw en materiaalkeuzes.

Header image alt

Meerlagige wandstructuur ontrafeld

Een houtskeletwoning die prima scoort op het vlak van energiezuinigheid en dus een goed wooncomfort garandeert, heeft dat te danken aan een evenwichtige wandopbouw.

Zoals onze Ecohuis-wand zijn er geen twee op de markt. Dat komt niet alleen omdat ze geïsoleerd is met cellulose, maar ook doordat ze voorzien is van een damopen houtwolvezelplaat die een luchtdichte bouwschil garandeert. De leidingspouw verbergt de nutsleidingen en het dampscherm voorkomt lekken en reguleert vocht.

Ontdek onze wandopbouw in detail

Materiaalkeuze als troef

Ons ultieme doel is om een ideale woning te creëren door een combinatie van zorgvuldig geselecteerde materialen. Duurzame materialen verbeteren immers de kwaliteit. Zo kiezen we bijvoorbeeld voor een sterk en stabiel product zoals gelamineerd fineerhout (LVL) en voor de unieke kwaliteiten van cellulose-isolatie. Door slim gebruik te maken van verschillende specifieke bouwstoffen creëren we een duurzaam verhaal waarbij optimale kwaliteit ook betaalbaar wordt.

Hoe wil jij bouwen of verbouwen? Ontdek je opties.

Ideale basisconstructie voor een lage-energiewoning

Dankzij onze specifieke opbouw en de nieuwste materialen creëren we een bovengemiddelde isolatie van de buitenschil van onze woningen. Tegelijkertijd is het hele huis maximaal luchtdicht. Deze elementen, in combinatie met een kwalitatief ventilatiesysteem, zorgen niet alleen voor een gezond binnenklimaat maar ook voor een laag energieverbruik.

Met een energie-efficiëntie (het E-peil) lager dan 30 en een optimaal geïsoleerde bouwschil van minder dan 28 (het S-peil) is onze houtskelet constructie een ideale optie voor een energiezuinig leven. Op welke energie-efficiënte technieken wil jij inzetten? Onze Energiewijzer wijst je de weg.

Naar de Energiewijzer Meer over houtskeletbouw

Sterk staaltje teamwork

Ontdek hieronder hoe we jouw woning in elkaar zetten. Dankzij ons duidelijk bouwproces, strakke voorbereiding en het teamwork van onze vakmensen verloopt de plaatsing vlekkeloos.

Waarom kiezen voor houtskeletbouw? Ontdek 13 redenen.

Jouw woondroom realiseren?

Wij geven jouw ideeën graag meer vorm. Heb je nog vragen hoe wij jouw droomwoning realiseren? Onze adviseurs staan voor je klaar. Kom langs voor een gesprek of spreek ons tijdens een kort videogesprek.

Maak een afspraak