Ben jij benieuwd naar een woonuitbreiding van Ecohuis? Kom het ontdekken tijdens de Open Wervendag op zondag 26 mei. Die dag kan je een kijkje komen nemen achter de schermen van deze woonuitbreiding in Hulshout.

Datum

Zondag 26 mei 2024

Locatie

Hulshout (adres op inschrijving)

Uur

Plan je bezoek tussen 10u00 en 16u00

Extra verdieping, meer comfort

Het principe van optopping begint met een zorgvuldige verwijdering van het bestaande dak. Vervolgens wordt de structuur van de woning versterkt om een nieuwe verdieping te kunnen dragen. Door een nieuwe verdieping te bouwen, compleet met een nieuw dak, creëren we hier extra leefruimte zonder de oorspronkelijke footprint van het gebouw te wijzigen.

Dankzij onze efficiënte en snelle aanpak kunnen de eigenaars gedurende het verbouwproces blijven wonen in de woning, waardoor ze geen overbrugging moeten zoeken.

Wat mag je verwachten?

Neem een kijkje achter de schermen van deze woonuitbreiding in uitvoering. Wandel door de werf en ervaar zelf hoe Ecohuis deze woning transformeert van klassieke woning naar moderne woning. Bij inschrijving kies je een tijdslot waarop we je graag ontvangen. Je wandelt door de woning en onze bouwadviseurs staan voor je klaar om je verder te helpen met eventuele vragen.

Schrijf je hieronder in.

Open Wervendag 2024 Open Wervendag 2024
Voor
Na
Schrijf je nu in

Neem een kijkje achter de schermen van deze woonuitbreiding tijdens de Open Wervendag.

  • Rondleiding door de werf

  • Ervaren bouwadviseurs die je vragen beantwoorden

  • Ontdek alles over een woonuitbreiding van A tot Z