Wij zijn gesloten tijdens het bouwverlof van 14/07 tem 02/08. We blijven telefonisch bereikbaar via 014/47 03 03. Het verkoopteam blijft beschikbaar op afspraak.

Duurzame nieuwbouw

Er bestaan vandaag uiterst duurzame manieren om een nieuwbouwwoning op relatief korte tijd te realiseren. Met houtskeletbouw wordt het mogelijk om op een termijn van 20 à 24 weken een afgewerkte nieuwbouwwoning te realiseren. Zo’n nieuwbouw is minstens even kwalitatief als een traditioneel huis, maar laat je toe om op een budgetvriendelijke manier een energiezuinige nieuwbouwwoning op te trekken.

Die is bovendien uiterst duurzaam en garandeert een altijd aangenaam binnenklimaat dankzij de ademende wandopbouw.

Bestaande woning uitbreiden

Je bestaande woning kan dan wel degelijk zijn, maar misschien niet meer helemaal aangepast aan je noden van vandaag. Kinderen die groter worden, de nood aan een eigen kantoorruimte: de redenen waarom je op zoek gaat naar extra vierkante meters woon- en werkruimte kunnen heel divers zijn. Wanneer je verknocht bent aan je leefomgeving is verhuizen naar een grotere woning niet altijd de beste optie. Dan is een uitbreiding van je woning een betere optie. Je laat een achterbouw realiseren die je woning meteen een stuk groter maakt. Of je gaat voor een optopping zodat je huis over een extra stuk bovenverdieping beschikt. Bovendien kan je een klassieke woning dankzij een optopping perfect omtoveren in een moderne woonst. Wanneer je kiest voor een gespecialiseerde partner die je een feilloze integratie van je huidige woning met de uitbreiding garandeert, zit je weer helemaal goed.

Modulair wonen: je huis groeit mee

In een mensenleven veranderen de dingen soms ingrijpend. Zo kan het zijn dat je na jaren loondienst als zelfstandige aan de slag gaat. Of dat je je bejaarde ouders bij jou in huis neemt. Op die momenten dringt de vraag naar extra ruimte zich op.

Als je niet meteen aan verhuizen denkt en het ook niet ziet zitten om de nodige werkzaamheden voor de uitbreiding van je woning te laten uitvoeren, dan is een modulaire woon- of werkunit de ideale oplossing om te voldoen aan je vraag naar extra woon- of werkruimte. Zo creëer je de woning die je nodig hebt en kan je woon- en werkoppervlakte mee laten evolueren met jouw noden.

 

Of je nu kiest voor een nieuwbouwwoning, je huidige woning uitbreidt of een mobiele unit laat plaatsen, je gaat best nooit over één nacht ijs. Laat je deskundig begeleiden en vraag raad aan een specialist. Loop je langs bij een bouwpartner die gespecialiseerd is in elk van deze bouw- en verbouwmethodes? Dan sla je maar liefst drie vliegen in één klap en krijg je alle informatie die je nodig hebt onder één dak!