Wij zijn gesloten tijdens het bouwverlof van 14/07 tem 02/08. We blijven telefonisch bereikbaar via 014/47 03 03. Het verkoopteam blijft beschikbaar op afspraak.

Ben jij benieuwd wij bij Ecohuis een woonuitbreiding aanpakken? Kom het ontdekken tijdens de Renovatiezondag op zondag 22 september. Die dag kan je binnenkijken in deze woning die wij transformeerden van klassieke woning met kamers onder het dak naar een moderne woning met volwaardige verdieping.

Datum

Zondag 22 september 2024

Locatie

Lint
(adres op inschrijving)

Uur

Plan je bezoek tussen 10u00 en 16u00

Extra verdieping, meer comfort

Het principe van optopping begint met een zorgvuldige verwijdering van het bestaande dak. Vervolgens wordt de structuur van de woning versterkt om een nieuwe verdieping te kunnen dragen. Door een nieuwe verdieping te bouwen, compleet met een nieuw dak, creëren we hier extra leefruimte zonder de oorspronkelijke footprint van het gebouw te wijzigen.

Wat mag je verwachten?

Kijk binnen in deze prachtige woning en ontdek meer over het bouwproces en hoe Ecohuis deze woning transformeerde. Bij inschrijving kies je een tijdslot waarop we je graag ontvangen. Je wandelt vrij door de woning en onze bouwadviseurs staan voor je klaar om je verder te helpen met eventuele vragen.

Schrijf je hieronder in.

Renovatiezondag 2024 Renovatiezondag 2024
Voor
Na
Schrijf je nu in

Neem een kijkje in deze prachtige woning tijdens Renovatiezondag.

  • Wandel vrij door de woning

  • Ervaren bouwadviseurs die je vragen beantwoorden

  • Ontdek alles over een woonuitbreiding van A tot Z