Wij zijn gesloten tijdens het bouwverlof van 14/07 tem 02/08. We blijven telefonisch bereikbaar via 014/47 03 03. Het verkoopteam blijft beschikbaar op afspraak.

Eén van de belangrijkste investeringen in het leven is het bouwen van een eigen huis. Zit jij met bouwplannen? Dan sta je wellicht voor een brede waaier aan mogelijkheden en keuzes. Om jou te helpen deze mogelijkheden te vergelijken, willen we je graag maximaal informeren én inspireren tijdens onze infoavond.

Datum

Donderdag 12 september 2024

Locatie

Showroom Thercon
Langlaarsteenweg 166, 2630 Aartselaar

Uur

Ontvangst om 19u30
Einde om ±22u00

Wat mag je verwachten?

Aan de hand van een duidelijke presentatie maken we je wegwijs in het bouwlabyrint. We vertellen je alles over onze unieke werkwijze en ons bouwproces van A tot Z. Op die manier ontdek je wat Ecohuis als algemeen aannemer jou kan bieden van ruwbouw tot volledig sleutel-op-de-deur.

Onze infoavond staat in het teken van energiezuinig bouwen. We nodigen een externe energiedeskundige uit die enkele tips en praktische adviezen komt delen om energiezuinig te bouwen met het oog op de toekomst.

Deze infoavond gaat door bij onze partner Thercon in Aartselaar, dé specialist op het vlak van warmtepompen en airconditioning. Tijdens onze infoavond heeft u de mogelijkheid om een kijkje te nemen in hun ruime showroom.

Op het programma

19u30 - Ontvangst
20u00 - Start presentatie Ecohuis bouwproces van A tot Z
20u45 - Energiezuinig bouwen met het oog op de toekomst
21u00 - Receptie met een hapje en een drankje

Schrijf je hieronder in. 👇